Om oss

Din målare i Stockholm

Välkommen till Trapphusmålarna Fönsterteknik! Vi är en målerifirma i Stockholm som erbjuder hjälp med all typ av målning och som vänder oss till privatpersoner, fastighetsägare, företag och BRF:er i Stockholm med omnejd. Samtliga våra anställda är utbildade målare som brinner för att alltid leverera resultat av absolut högsta klass. Väljer du oss för ditt projekt så kan du räkna med effektiva, fackmannamässigt utförda jobb som sker inom den överenskomna tiden och till det avtalade priset.

Vår verksamhet bygger på att skapa långsiktiga samarbeten och relationer för framtiden. Vi ska vara den målare i Stockholm du rekommenderar till andra - och vi ska givetvis vara den du väljer nästa gång du vill måla om fasaden, tapetsera eller exempelvis är i behov av att måla om dina fönster.

Detta sker genom att erbjuda en överlägsen service och genom att utföra kvalitetsjobb till bra priser. Vi är flexibla och kan anpassa oss efter kundens behov, önskemål och krav och givetvis så står vi även redo att hjälpa dig som kund med rådgivning i syfte att göra ett bättre val.

roller i motljus om oss Trapphusmålarna Fönsterteknik

Goda referenser är en trygghet

Genom åren har vi skaffat oss en massa referenser och det är en extra trygghet för dig som beställare. Vi sätter dig gärna i kontakt med tidigare uppdragsgivare om du vill veta mer om exempelvis trapphusmålning, fönstermålning eller fasadmålning om du vill få information om vilka vi är, hur vi jobbar och vad du kan förvänta dig.

En god referens är ett kvitto på ett väl utfört uppdrag. Det finns inga genvägar för att detta ska ske och just därför blir ett företag med många referenser också ett bättre val för dig som beställare. Förhoppningen är givetvis att även du blir en av våra nöjda kunder och att du i framtiden är beredd att rekommendera oss ifall någon ringer.

Vårt företag brinner för måleri och för att hjälpa kunderna till den effektiva, prisvärda förändringen som en målning kan innebära. Med ny färg förändras hela uttrycket och det spelar ingen roll om det handlar om en bostad, ett trapphus eller exempelvis kontorslokaler. Vi hjälper er - hela vägen från start till mål!

Ditt förstahandsval i Stockholm