Tjänster

Våra måleritjänster

Vi erbjuder all typ av målning och vi tar oss an uppdrag över hela Stockholm med omnejd. Som målare i Stockholm så har vi lång vana av att hjälpa allt från privatpersoner, fastighetsägare, företag och BRF:er med allt från att måla om interiören till att måla om fönster, fasader och trapphus. Väljer du oss som din målerifirma i Stockholm så kan du räkna med fackmannamässigt utförda jobb som sker till avtalat pris och inom den överenskomna tiden.

Vi är mångsidiga och flexibla, det innebär att vi erbjuder en massa olika tjänster -och att vi ofta kan skräddarsy dessa för att passa dig, dina krav och dina behov. Vårt mål är att bygga långsiktiga relationer och att vara det självklara valet även när du behöver anlita en målare i Stockholm i framtiden. Här nedan kommer några exempel på tjänster du kan välja oss för:

 • Interiörmålning

  Vi erbjuder all typ av målning inomhus. Du kan anlita oss för målning av väggar, golv, tak och för exempelvis detaljmåleri av möbler, lister och köksluckor

 • Fönstermålning

  En av våra specialiteter är att måla fönster. Vi kan hjälpa dig att få dina gamla fönster att se om nya ut igen - och med detta skapa ett helt nytt uttryck i ditt hem. Vi har även kapacitet att hjälpa fastighetsägare och större BRF:er med mer omfattande projekt inom fönstermålning.

 • Trapphusmålning

  Genom att anlita oss för en trapphusmålning så ger ni de boende en fräsch, inbjudande och välkomnande entré i fastigheten. En trapphusmålning är värdehöjande och bidrar till en bättre grannsämja.

 • Fasadmålning

  Vi erbjuder fasadmålning av alla typer av material och kan hjälpa både privata villaägare och fastighetsägare med att fräscha upp och samtidigt ge det underliggande materialet ett bättre skydd genom att applicera ny färg.

 • Tapetsering

  Är du sugen på att tapetsera i ditt hem? Tapeter är heta igen och det är också ett perfekt sätt att rama in, skapa mer personlighet och få ett välkomnande och varmare hem. Det handlar emellertid också om en ganska hög kostnad. Tapeter är långt ifrån billiga och köps dessutom på rulle - något som gör att svinn kan få en förödande effekt på totalkostnaden. Genom att anlita oss för en tapetsering så garanteras du ett perfekt jobb där svinnet blir minimalt. Vi hjälper dig även att räkna på åtgången av tapet innan.

 • Rådgivning och planering

  Vi är experter på allt typ av färg, färgmatchning och på att hjälpa våra kunder att hitta rätt lösningar. Är du osäker på vilken färg som bäst lämpar sig för din fasad eller vill ha tips om vilken kulör som bäst gifter sig med övrig inredning i hemmet så hjälper vi dig gärna med att göra rätt val. Vi arbetar alltid nära våra kunder och den initiala planeringen är alltid något som vi uppskattar!

Trapphusmålarna Fönsterteknik

CTA-text