Trapphusmålning Stockholm

Anlita oss för trapphusmålning i Stockholm

Vilket bemötande får de boende och gäster när de kommer in genom dörrarna till fastigheterna i er BRF? I många fall handlar det om mörka miljöer där man känner en dyster stämning. Inte sällan så är det också stökigt och allmänt rörigt. Trapphuset blir en sluss som man snabbt vill passera.

Det går att göra detta betydligt bättre. Genom att anlita oss för en trapphusmålning i Stockholm så kan vi skapa en mer inbjudande, välkomnande miljö som i sin tur leder till en bättre grannsämja och där samtliga boende i fastigheten också anstränger sig mer för att hålla ordning.

Hör av dig för att boka in ett första möte!


En värdeökning genom en trapphusmålning

En trapphusmålning är en viktig del av underhållet av fastigheten och den leder även till en värdeökning - både av fastigheten och för de som bor i densamma. Det senare förklaras enklast av att man som köpare inte enbart köper en lägenhet - man investerar i en helhet och trapphuset är direkt avgörande för hur det första, viktiga, intrycket blir.

Möts man av ett snyggt, fräscht och inbjudande trapphus så blir man också mer benägen att gå vidare med en budgivning. Detta är också en stark anledning till varför man som BRF ska välja oss för en trapphusmålning. Alla kan tjäna på projektet - både ekonomiskt och sett till de vardagliga fördelarna som finns.

Trapphusmålning Stockholm

Vi planerar jobbet på detaljnivå

En trappphusmålning är ett ganska stort och komplext projekt. Det handlar om trappor, om höga höjder och om att ställningar måste specialbyggas för ändamålet. Viktigt är att man dels kan säkerställa en trygg och säker arbetsgång för våra anställda, men att detta även sker utan att de boende påverkas alltför mycket.

Planeringen blir A och O för att lyckas med en trapphusmålning. Vi börjar alltid med en riskbedömning där vi går igenom alla ytor, vinklar, höjder och eventuella problem i trapphuset. Utifrån detta kan vi sedan lägga upp en plan för hur vi ska ta oss an projektet. Viktigt är även att exempelvis ventilationen är väl fungerande.

Viktigt med grundarbetet

Det första steget handlar om ett gediget grundarbete där vi tvättar, täcker, spacklar, slipar och i övrigt förbereder trapphuset och de ytor som ska målas. Steg två handlar sedan om att grundmåla och därefter applicera den färg som vi valt baserat på det underliggande materialet - men där givetvis du som beställare varit med och bestämt vilken kulör som färgen i fråga ska ha. Vi målar alltid med kvalitetsutrustning och använder oss exempelvis av pensel vid mer detaljerad målning och vi trängre passager.

Det sista steget är att du som kund tillsammans med oss besiktigar jobbet och ger ett godkännande. Vi lämnar alltid garanti på jobbet och kan givetvis rätta till saker i efterhand om detta krävs.

Kontakta oss för en trapphusmålning idag

Vårt mål med en trapphusmålning är att leverera ett fackmannamässigt resultat som lever upp till era förväntningar och där jobbet sker effektivt för att påverka vardagen hos de boende så lite som möjligt.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi jobbar och ser över hur vi kan hjälpa er BRF eller dig som fastighetsägare med en trapphusmålning i Stockholm!

Vi snyggar till och förnyar ditt trapphus